У ТЦК на Дніпропетровщині помер військовозобов’язаний: розпочато слідство

5 травня у ТЦК на Дніпропетровщині раптово помер військовозобов’язаний 45-річний Артем. Сталося це внаслідок го різкого погіршення стану здоров’я. Розпочато слідство.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Дніпропетровський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Трагедія відбулась на території Саксаганського ТЦК та СП м. Кривого Рогу

Різке погіршення здоров’я військовозобов’язаного супроводжувалось ознаками епілептичного нападу. Була негайно викликана швидка медична допомога, до прибуття якої військовозобов’язаному надавалась домедична допомога. Співробітники патрульної поліції, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу.

"За фактом смерті громадянина тривають слідчі дії правоохоронних органів, до завершення яких просимо утриматись від емоційних і неперевірених заяв та суджень", – повідомила Служба зв’язків з громадськістю Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Таке звернення оприлюднили у зв'язку з чисельними публікаціями у ЗМІ. Зокрема, видання Кривого Рогу "На часі" писало, що під час мобілізації Артем потрапив до Саксаганського ТЦК, де готувався до відправлення до навчального центру після проходження ВЛК. Проте під час підготовки він раптово помер.

А ввечері 5 травня мати Артема приїхала до ТЦК, щоб віддати документи і зняти готівку для покупки екіпірування синові. Проте за деякий час їй повідомили про його смерть. Як зазначають журналісти, донька, дружина та мати чоловіка сумніваються у цій версії, що у покійного був напад епілепсії.

Також Криворізьке видання СВОЇ написали, що дізнилися результати розтину померлого в ТЦК чоловіка. За цими даними, причиною смерті могло стати випадкове отруєння невідомою хімічною речовиною. Власні джерела виданнч повідомили, що на тілі чоловіка у районі паху були знайдені проколи, схожі на ін'єкційні.

Аналіз триватиме 21 день – тоді буде остаточний висновок. До цього часу жодні висновки робити зарано.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment